Meille on helppo tulla!

Henkilökunta viihtyy apteekissamme hyvin. Toiminnassamme panostamme ammattitaitoiseen asiakaspalveluun ja yhä parempaan laatuun. Ammatillinen edelläkävijyys ja jatkuva koulutus ovat Hervannan apteekin henkilökunnalle avainsanoja.

Hervannan apteekki sijaitsee terveysaseman ja lääkäriasemien välittömässä läheisyydessä Kauppakeskus Duossa. Kulku apteekkiimme on helppoa, koska sijaitsemme katutasossa ja alakerrassa on lämmin parkkihalli, jossa voi pysäköidä tunnin ajan ilmaiseksi. 

Hervannan apteekin apteekkarina toimii Antti Mäkisalo.
Anttiin voit ottaa yhteyttä puhelimella
010 617 0100
tai sähköpostilla antti.makisalo@hervannanapteekki.fi.

Antti Mäkisalo Apteekkari

+358 44 745 1167

Kotisairaanhoito ja palvelukotien edustajat

+358 44 700 0062

Vain lääkäreille! Puhelinreseptit ja soittopyynnöt

Proviisori

Vastaa henkilökunnan koulutuksesta, työnjohdollisista tehtävistä, asiakaspalvelun sujuvuudesta ja laadunvalvonnasta.

Proviisori

Farmaseutit

Toimivat asiakaspalvelussa ja kullakin farmaseutilla on omia erityisalueita, joihin he ovat erikoistuneet. Tällaisia ovat mm. kipulääkkeet, diabetes, astma ja sydänlääkkeet.

Farmaseutti

Tekniset apulaiset ja lääketyöntekijät

Heidän tehtäviinsä kuuluvat lähinnä avustavat tehtävät. Esimerkiksi laskutus, tilaukset, varastonvalvonta ja kassatoimintojen hoito.

Tekninen apulainen ja lääketyöntekijä

Kosmetologi

Erikoistunut kauneudenhoitotuotteisiin. Hän avustaa ihonhoitotuotteiden, aurinkosuojien ja kosmetiikkatuotteiden valinnassa. 

Susanna

Opiskelijat

Hervannan Apteekissa koulutetaan ajoittain myös alan opiskelijoita. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan tämän asiakaspalvelutilanteissa.