Ihmisläheistä palvelua

Tervetuloa
palveltavaksi!

Hervannan apteekissa saat asiantuntevaa, nopeaa ja ystävällistä palvelua ammattitaitoisen henkilökunnan avustuksella. Tarjoamme useita lisäpalveluita helpottamaan arkesi onnistumista, niistä lisää alla. 

Videoapteekki

Remomedi helpottaa elämääsi! Soita sovelluksella vaikka kotisohvalta tilauksesi apteekkiin ja nouda lääkkeesi joko apteekista tai noutolaatikostosta sinulle sopivaan aikaan. Tilauksesi jälkeen saat apteekilta tekstiviestillä koodin, jolla haku onnistuu myös apteekin aukioloaikojen ulkopuolella kauppakeskus Duon aulasta apteekin vierestä. 

Kotiinkuljetus

Toimitamme lääkkeitä myös kotiin lähialueelle sopimuksen mukaan. Kerrothan kotiinkuljetuksen tarpeesta tilauksesi yhteydessä.  

Annosjakelu

Annosjakelu on suunniteltu potilaille, joilla on säännöllisessä ja pysyvässä käytössä useita lääkkeitä.

Ennen annosjakelun aloittamista lääkityksen päällekkäisyydet ja yhteisvaikutukset tarkistetaan. Lääkkeet toimitetaan yleensä kahden viikon jaksoissa annosjakelupusseissa.

Lisätietoa palvelusta osoitteessa https://www.pharmados.fi/

Palveluvalinta

Palveluvalinnastamme löytyvät kaikki tärkeimmät itsehoitoon tarkoitetut lääkkeet ja tuotteet.

Palveluvalinnassa on paikalla aina farmaseutti, jonka tehtävä on opastaa ja neuvoa oikean tuotteen valinnassa sekä varmistaa, että tuote sopii juuri sinulle.

Reseptin toimitus ja lääkeneuvonta

Reseptilääkkeitä hakiessasi asiointi sujuu vaivattomasti erillisissä palvelupisteissä. Toimitamme reseptilääkkeesi heti ilman erillistä odottelua tai noutamista.

Lääkehoidon onnistuminen edellyttää riittäviä tietoja lääkkeestä ja sen oikeasta käytöstä. Farmaseuttinen henkilökunta auttaa ja neuvoo kaikissa lääkkeisiin sekä lääkehoitoon liittyvissä asioissa ja palvelupisteessä sinulla on mahdollisuus keskustella tai kysyä lääkityksestäsi farmaseutilta.

Pyrimme tekemään asioinnista mahdollisimman sujuvaa ja helppoa kaikille asiakkaille. Tästä syystä kotisairaanhoidon työntekijöille ja valmiiksi tilattuja lääkkeitä hakeville sekä pyörätuolilla liikkuville on omat jononsa.

Lääkejätteet

Lääkejätettä ovat kaikki käyttämättä jääneet vanhentuneet lääkkeet. Lääkejäte on aina ongelmajätettä ja otamme vastaan kotitalouksien lääkejätteet veloituksetta hävitettäviksi edelleen ongelmajätelaitoksessa.

Toimi näin, kun tuot lääkkeet apteekkiin hävitettäväksi:

*Jätä lääkkeet alkuperäisiin pakkauksiinsa. Tabletit tulee jättää folioliuskoihin tai purkkeihin.
*Jodia sisältävät lääkkeet, elohopeakuumemittarit sekä lääkeruiskut ja -neulat täytyy pakata erilleen muista jätteistä.